Over www.langlaufpagina.nl

De Langlaufpagina is gemaakt voor diegene die meer wil weten over de langlaufsport.

Met deze site proberen wij informatie te geven over langlaufen. Maar we proberen ook een centrale plek te creeëren waar langlaufers uit nederland elkaar kunnen treffen.

Bijzondere evenementen worden hier aangekondigd en na afloop vindt u hier de uitslagen en verslagen. Wij hopen dat hiermee meer mensen enthousiast te maken voor het langlaufen.

In september 2005 is er een redactie gevormd onder leiding van Marco Hummelink. Hij zorgt dat de website up to date blijft en doet dat samen met andere enthousiastelingen uit de Nederlandse langlaufwereld.

De Langlaufpagina is oorspronkelijk een initiatief van Vasa Sport. Marco Puik, mede-eigenaar, heeft de site ontworpen.
Vasa Sport is een commerciële organisatie die zich onder andere gespecialiseerd heeft in rolski en langlauf. Ja,we willen er graag een boterham mee verdienen (we moeten tenslotte ook eten). Maar alles wat we doen doen we in eerste instantie vanuit enthousiasme en liefde voor de sport. We weten uit eigen ervaring hoe leuk langlaufen is en willen ook graag anderen deelgenoot maken van deze prachtige sport. Deze informatieve website, langlaufpagina.nl zal daaraan hopelijk een bijdrage leveren.


Contact